Gas & Vand er et pågående rockband fra Frederikssund som er svære at komme udenom. Bandet består af 5 rutinerede herrer der har spillet musik i mange år i forskellige sammenhænge i Frederikssund og omegn.

I 2006 fandt gruppen sammen i Gas & Vand og fik hurtigt defineret sin egen stil som de kalder for Håndværker Rock. Stilen er en skøn blanding af kendte numre, en rusten forsanger og en møgbeskidt svingende baggrund der kan få enhver skurvogn til at lette. Håndværker Rock henvender sig både til arrangementer hvor der serveres kolde fadøl og lune pølser, men også til arrangementer hvor der skal danses og synges med.

Bandet spiller udelukkende kopinumre som spænder over John Mogensen, Anne Linnet, Malurt, Thomas Helmig osv. Numrene er hovedsageligt danske numre og alle numre er tilsat en solid baggrund fra bas, trommer og 2 rock guitarer som er med til at give et moderne udtryk. Fælles for alle numrene er at det er numre alle folk kender og de leveres med stor energi som vælter ud over scenekanten.

Gas & Vand er en hyldest til Dansk musik igennem tiderne og alle numre leveres i egne fortolkninger og med stor respekt for originalerne.

Gas & Vand henvender sig primært til folk fra 30 år og opefter og som har lyttet til dansk musik igennem tiderne. Målgruppen er bred og spænder fra pæne mennesker i forstadsvillaer til folk med tatoveringer og en kriminel baggrund

 

Bandet består af:
Gasser - Sang
Krølle – Trommer
Niels – Guitar
Rasser – Guitar
Jim – Bas