Udtalelse vedr. Gas Og Vand

Ung som Gammel.

Gas Og vand er et band som rammer utrolig bredt, og skaber en super fed stemning, samt i højeste grad for publikum med fra første sekund.

Vi på Musik På Plænen har haft Gas og Vand på programmet de sidste 3 år, hvilket egentlig er imod vores generelle holdning, men da byens borgere, ung som gammel, har efterspurgt dette, har vi valgt at holde fast, og håber at det vil blive muligt også at få besøg af dem i fremtiden.

Personligt oplevede jeg Gas og Vand på Vig festivalen i år, hvor de i den grad gjorde deres entre, i form af at spille et fyldt Irish Corner op, og virkelig sætte gang i en fest. Efterfølgende bemærkede jeg en del folk snakke om bandet som en super oplevelse, som de absolut ville se igen.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Gas og Vand, og vil sige at dem der booker disse gutter ikke kommer til at fortryde det.

På vegne af Musik På Plænen

Mvh.

Jimi Frimann
Hasselvænget 10
4550 Asnæs

Tlf. 20478573
Mail : jimifrimann@hotmail.com


"Gas & Vand  har siden 2010 været husorkester i natteltet på Frederikssund Festival. De trækker fuldt hus, og sætter gang i nattefesten så alle er med. Teltet er fuldt fra start til slut, og alle kan synge med på de kendte danske klassikere i friske højtempo udgaver. Da Gas & Vand spillede I 2010 blev det den mest livlige natkoncert i Frederikssund Festivals 28 årige historie og I år var ingen undtagelse" udtaler formand for Frederikssund Festival, Claes Wilhelmsen


"Gas & Vand spillede fredag 6. august 2010 i natteltet på Frederikssund Festival. De trak fuldt hus, samt satte gang i nattefesten så alle var med. Dansegulvet var fuldt fra start til slut, og alle kunne synge med på de kendte danske klassikere i friske højtempo udgaver. Det blev den mest livlige natkoncert i Frederikssund Festivals 28 årige historie" udtaler formand for Frederikssund Festival, Torben Nielsen.